У День Всіх святих Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив Божественну літургію у храмі Воскресіння Христового на Гробі Господньому

7 червня, в Неділю 1-шу після П’ятидесятниці, Всіх святих, Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію у храмі Воскресіння Христового на Гробі Господньому в Єрусалимі. На цьому святому місці владика Онуфрій підніс молитву за свою паству та за настання миру в Україні.

Разом із Блаженнішим владикою за богослужінням молилися архієпископ Константинський Аристарх (Єрусалимська Православна Церква), єпископ Хотинський Євсевій, вікарій Чернівецько-Буковинської єпархії, ієрархи Грузинської та Елладської Православних Церков та паломники у священному сані.

За Літургією молилися чисельні віруючі з України, Росії, Грузії, православні жителі Єрусалима.

Під час богослужіння зачало зі Святого Євангелія та молитва «Отче наш» були прочитані грецькою та церковно-слов’янською мовами.

Нагадаємо, 2 червня розпочався паломницький візит Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія до Святого граду Єрусалиму. В паломництві Його Блаженство супроводжують представники духовенства, чернецтва та мирян з України.