На Південному вокзалі міста Києва волонтери молодіжного руху «Парасолька», що діє при столичному Вознесенському храмі на Деміївці, постійно годують безхатченків, переселенців, пенсіонерів та інших соціально незахищених людей.
Годують три рази на тиждень: у понеділок, середу та неділю до 150 осіб за раз.
 
Людей приходять багато, тому що роботу сьогодні знайти важко і годування дозволяють вижити знедоленим.
 
Також, волонтери допомагають відновлювати документи; оформляють у притулок у с. Ясногородка під Києвом безпритульних людей; допомагають ліками бездомним; купують квитки на транспорт людям, які опинилися у скрутній ситуації.
 
Крім цього, волонтери організовують та оплачують щоденну доставку обідів  до храму на Березняки буднями, а на вихідні на Русанівку. Біля храмів годують переселенців, пенсіонерів та всіх нужденних, приблизно 150-200 осіб щодня.
 
Так само, двічі на тиждень волонтери доставляють їжу на 100 осіб у будинок соціальної турботи на вулицю Суздальську у м. Києві.
 
Ще, при можливості, волонтери передають продуктові набори переселенцям та іншим нужденним.
 
Взяти участь у добрих справах волонтерського молодіжного руху «Парасолька» можна перерахуванням на картку ПриватБанку: 5168 7451 0893 6169.
 
Одержувач: Медвідь Олеся.
 
Western Union: MEDVID OLESIA, UKRAINE (про перерахування повідомити Олесі в особисті повідомлення).
 
Хто може допомогти продуктами, ліками, засобами гігієни, дитячим харчуванням та памперсами – прохання дзвонити на номер: 096-535-73-56 (Олеся).
 
Нагадуємо, що волонтерський рух «Парасолька» створено при Вознесенському храмі на Деміївці у грудні 2014 року, основний напрямок діяльності – допомога безпритульним. У 2019 році Блаженніший Митрополит Онуфрій удостоїв волонтерський рух ордена Нестора Літописця І ступеня. Праця волонтерів була також відзначена на щорічних зборах духовенства Київської єпархії Української Православної Церкви у грудні 2020 року.
 
Наприкінці 2021 року «Парасолька» ініціювала створення пункту обігріву для безпритульних та нужденних біля Південного залізничного вокзалу Києва.
 
З січня 2022 року волонтери беруть участь у проекті «Місія милосердя»: разом із київськими сестрами милосердя надають першу медичну допомогу бездомним.
 
З початку повномасштабної війни волонтерський рух активно допомагає нужденним у Харківській, Луганській, Дніпропетровській та інших областях України.