Ведуться роботи з відтворення лікарняного корпусу, який існував на території Києво-Печерської Лаври до 1918 року.

Про це намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел сказав під час зустрічі із відомим кардіохірургом з Індії доктором Нареш Треханом.

30 квітня 2018 року, під час відвідування головної православної Святині України, індійський потомствений кардіохірург, який отримав широке світове визнання, зустрівся з намісником обителі.

Митрополит Певел і доктор Нареш Трехан з делегацією, яка його супроводжувала, обговорили деякі актуальні теми сучасного церковного і державного життя, а також медичної сфери, після чого владика Павел сказав про свою глибоку повагу до професійних якостей гостя: «Я не з чуток знаю про ставлення лікарів Вашої країни до всіх людей, які потребують допомоги. Ви виконуєте заповіді Божі, допомагаючи людині в тяжкі моменти її життя. У Лаврі також була лікарня до 1918 року. Зараз ведуться роботи з відтворення лікарняного корпусу, і з Божою поміччю, сподіваюся, у нас це вийде»

У свою чергу доктор поділився своїм досвідом роботи в медичній сфері та запропонував свою допомогу в лікуванні тих хворих, які цієї допомоги вже потребують, продовживши: «Релігія, віра допомагає людині стати на правильний шлях, допомагає їй бути правильною. Ми це поважаємо, і тому ми тут і ми з Вами».