Кожний будній день в капличці князя Ярослава Мудрого, на теріторії Кафедрального собора, видають гарячі страви для безхатьків і нужденних. У цей складний період релігійна громада просить всіх небайдужих до становища бідних людей допомогти соціальному відділу.
 
3dopomogЗвичайно це грічка з сосисками і смачним домашнім хлібом, декілька разів на місяць бувають продовольчі набори від благодійників. На сьогоднішній день кількість людей збільшується, приходять 50-80 людей щоденно, але запаси релігійної громади стрімко тануть, ціни на продукти харчування ростуть. Зараз необхідно поповнити запаси крупи, необхідні кошти на закупівлю хліба та інших продуктів.
 
Видача продуктових наборів вже стала традицією, започаткованою ще кілька років тому соціальним відділом з благословення голови громади Кафедрального собору митрополита Варсонофія. 2dopomogСоціальний відділ в міру можливостей допомагає цим верствам населення, але без матеріальної допомоги наших благодійників та партнерів це було б неможливо. Милістю Божою, робота соціального відділу продовжується.
 
Хто має можливість допомогти продуктами для безкоштовних обідів будемо вам дуже вдячні! Контактна особа - керівник соціального віддулу Богданова Олена тел. 093-3436390
 
Хто має можливість допомогти фінансово, просимо перерахувати кошти на рахунок соціального відділу собору.
 
Бажаючі допомогти можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок собору із зазначенням платежу – благодійність.
 
Найменування організації : РО РГПКСЧВХ у ПЕЧ.Р-НІ КИЄВА УПЦ
ЄДРПОУ 34880633 АТ КБ "ПРИВАТБАНК"
UA283052990000026005046202279
 
4dopomog